De 1ste post van een (weer) nieuwe blog?

.

Beste lezer,

Dit is het dan! De 1ste post voor een nieuwe blog. Dit is een onderdeel van mijn website waarop ik regelmatig het wel en wee van de CAD wereld probeer te delen met jullie.

Het zal vast niet meevallen om keer op keer met nieuwe inspiratie op de proppen te komen, maar vol goede moed start ik hiermee. Graag verneem ik van de lezer van mijn site wat jullie ervan vinden. Dus plaats gerust een comment. Het is overigens zo dat ik eerst een comment goed keur voordat deze op de website geplaatst wordt. Dus houdt daar rekening mee!

Tot zover mijn eerste post.

2 Comments

  1. willemijn April 24, 2009 1:36 pm 

    He dan,

    Ziet er geweldig uit!! Veel succes met je werk!!

    groetjes Willemijn

  2. Hans Lammerts June 15, 2009 10:46 am 

    Mooie site. Ik hoop dat het zijn vruchten afwerpt!

Leave a Reply