Over vanDUIJN

vanDUIJN consultative engineering is een jonge onderneming van Danny van Duijn. Danny heeft jarenlange ervaring met CAD-applicaties zoals Autocad LT® en Autodesk Inventor®. Zijn loopbaan is gestart als jonge medewerker op de tekenkamer van een machinefabriek. In deze periode bleek zijn kennis van Autocad LT® op een dusdanig nivo dat hij als jongeling een nieuwe weg is ingeslagen voor de ontwikkeling van dat bedrijf. De introductie van CAD (in de vorm van Autocad LT R13®) op de tekenkamer en de inrichting daarvan was het resultaat van een scherp inzicht en inventiviteit.

Met de komst van 3D CAD werd Autocad LT® al snel ingewisseld voor Autodesk Inventor®. Dit, op dat moment, zeer jonge 3D modelleer pakket bracht nieuwe inzichten met zich mee. Niet alleen voor de ontwikkeling van machines maar ook voor de verdere ontwikkelingen op het gebied van CAD.
Na een korte leerperiode werden de eerste machines ontwikkeld met Autodesk Inventor®. Ondanks de toenmalige beperkingen van de vroege releases van het pakket bleek dat er veel mogelijk was. Danny heeft hier door zijn praktijk ervaring met de software de leverancier van de diverse beperkingen op de hoogte gebracht en daarvoor de door de gebruiker gewenste mogelijkheden aangegeven.

Doordat Danny opviel bij de software leverancier kon hij de volgende stap maken in zijn loopbaan: werken bij de software leverancier zelf. Door de door hem opgedane praktijk ervaring kon hij zich ook hier ontplooien tot een graag geziene gast bij de verschillende Inventor® gebruikers.
Door de kennis vanuit de praktijk te combineren met de opleidingen bij Autodesk is er een hoog gehalte expertise ontstaan.
Deze experise kan u en uw bedrijf verder helpen om de na aanschaf van de software de volgende stap te maken in de verdere ontwikkeling van product ontwerp en productie capaciteiten.

De slogan “Taking it to the NEXT level” slaat dus op het maken van de volgende stap in het gebruik van CAD software! Voor elk bedrijf dat zelf ontwerpt met Autodesk Inventor® een ‘must’.

Danny van Duijn heeft door de jaren heen de diverse testen afgelegd bij Autodesk. Eén daarvan is het officiele Autodesk expert examen. Doordat hij deze test glansrijk heeft doorstaan mag hij zichzelf  ‘Autodesk Inventor® Certified Expert’ noemen.

Inventor Certified Expert