Power up your Vault!

Sinds enige tijd is vanDUIJN ce reseller geworden van COOLORANGE. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Hiermee leggen we de basis voor een zeer uitgebreide lijst aan functionaliteiten die we kunnen inzetten voor elk denkbaar scenario voor het beheren van Vault data.

Van eenvoudige taken zoals het genereren van STEP bestanden tot het bi-directioneel koppelen van Vault aan een ERP systeem behoren tot de mogelijkheden. Belangrijk daarbij is dat de COOLORANGE producten schaalbaar zijn en geen probleem opleveren bij een migratie van Autodesk software waardoor er ook geen (hoge) onverwachte kosten zijn bij het upgraden van de CAD software.

Inmiddels zijn de eerste licenties verstrekt aan uitermate tevreden klanten die tegen een geringe investering een degelijke en toekomstige oplossing hebben gekregen.

vanDUIJN ce heeft, met ondersteuning van COOLORANGE, een succesvol migratie project afgerond waarbij Productstream Professional data is overgezet naar Vault Professional. Hieruit blijkt dat de samenwerking met COOLORANGE zeer efficient is geweest en de klant het maximale haalbare resultaat heeft behaald.

We denken dat deze samenwerking het begin is van vele mooie projecten waarbij de klant en de engineers tevreden mee kunnen zijn.

Leave a Reply