Back to work

.

Het zit er weer op voor de meeste mensen onder ons: de zomervakantie. Vol frisse moed beginnen we weer aan onze dagelijkse werkzaamheden. Tijdens de eerste werkuren denken we weemoedig terug aan de dagen zonder ons werkzaamheden achter de PC. Of toch niet?

Ik moet bekennen dat ik tijdens mijn vakantie toch regelmatig achter de laptop heb gezeten. Da’s toch ook wel een aparte ervaring om achter je vertouwde PC te zitten terwijl ik midden in de ongerepte natuur van Noorwegen zat. Maar ook daar hoog op de berg was het internet aanwezig…..

Maar goed, hier zitten we dan weer op onze vertrouwde plek. Nadenkend over de nieuwe uitdagingen die ons staan te wachten. Wellicht dat we dit het moment is waarop we Inventor en zelfs misschien wel de Vault gaan gebruiken waartoe het echt in staat is. We weten allemaal wel dat er nog diverse features van Inventor nog niet optimaal gebruiken, denk aan het gebruik van de Content Center en daaruit volgend natuurlijk de Design Accelerators, etc. En misschien gaan we wel over naar de Vault. Voor de mensen die al wél Vault gebruiken: ja, er zijn nog steeds bedrijven die het nut van Vault nog niet inzien…..

Happy working

Leave a Reply